fossil

Förmiddagens deprimerande inlägg måste vägas upp med något som gör mig glad. Trots att jag jobbar på att få bort dom lustkänslor jag förknippar med att spendera pengar (= shoppaholic), så blir jag glad av att köpa saker, och att drömma om att köpa saker. Mentalt har jag en milslång önskelista, även om jag gör mitt bästa för att helt och hållet bortse från den - att köpa en massa saker är varken bra för min ekonomi, eller för världen i allmänhet, det är många som blir lidande för att vi ska kunna skaffa dom saker vi vill ha. Därför önskar jag att jag kunde hitta allt på min önskelista begagnat, det blir alla gladare av.
 
Den senaste dagen, eller dom senaste par dagarna, har jag trånat efter fina väskor på Pinterest. Jag har inte på något sätt ont om väskor, jag har inte ens nån slags väska som jag har behov av - jag har små väskor och stora väskor, väskor i skinn och väskor i tyg, väskor med korta handtag och med långa axelremmar, jag har svarta väskor, bruna väskor, färgglada väskor... Jag lider inte brist på väskor. Ändå trånar jag och önskar. Den sista tiden, så har jag specifikt trånat efter väskor av märket Fossil - dom är inte världsdyrast, i USA kan man hitta dom på loppisar och i välgörenhetsbutiker, men härifrån Sverige så får man nöja sig med nya väskor från nätbutikerna.
 
 
 
Vad kan jag säga - jag föredrar bruna väskor framför svarta (gäller skor också), jag föredrar mjuka väskor framför hårda, jag föredrar bohemiskt framför klassiskt, jag föredrar mönster och dekorationer framför strikt och stramt. Fossil är helt klart ett märke i min smak!