köksplaner, tallriksskåpet och pelargoner

Förra helgen så lade jag upp en video, den har jag inte delat här än, så det är dags för det nu! Jag går och drömmer om och ser fram emot köksrenoveringen så mycket, att jag var tvungen att prata om det i videon också - dessutom så är det trevligt att ha före-bilder att jämföra med sedan, när nya tapeter, ny färg, nerplockade överskåp osv är ett faktum!
 
Eftersom jag gillar att titta på folks samlingar, så delar jag ibland med mig av mina samlingar, den här gången så blev det mina tallrikar - det är en till synes väldigt slumpvis blanding, men det finns tanke bakom! Det jag har mest av, är mitt 70-taliga boho-porslin. Sedan samlar jag på svartmönstrat gammalt porslin (jättesvårt att hitta!) och rosamönstrat maximalistiskt porslin (jättesvårt att hitta!), och om 70-talsporslinet har växt ganska lavinartat, så har resterande porslinshögar växt desto långsammare. Dessutom så ska jag sälja fem av dom svartvita tallrikarna, för dom känns inte rätt.
 
Till sist avslutar jag videon med en titt på pelargonväxthuset från förra sommarens besök till pelargonhuset, vintern är kall, snöig, mörk och till synes oändlig - jag behövde en dos sommar! Mina pelargoner börjar förresten växa på sig efter vintern, och första knoppen är framme! Hurra!
 
 
För er som inte tittar på mina videos, så är dagens soundtrack musiken jag spelar i videon:
 
 

Kommentera här: