tjusiga tisdag - täckjacka, fast snyggt

Är det ett plagg jag inte tycker är snyggt, så är det täckjackan/dunjackan! Jag fattar tex inte den täckjacka som så många använder nuförtiden, det är bland det fulaste plagg jag vet. Dunjacka har fler problem än utseendet - dunindustrin är allt annat än trevlig. Jag har aldrig haft minsta lust att skaffa mig en täckjacka - förrän nu! För nu har det kommit så väldigt många täckplagg, som är supersnygga! Dom är förstås långt ifrån dom traditionella modellerna, och det förklarar saken för min del - dom blir snygga, eftersom dom inte ser ut som dom som jag tycker är fula. Gemensam nämnare för dom flesta, är att dom är oversize, och att man använder kviltade täcktyger till annat än ytterplagg, som kjolar och byxor.
 
 
 
 
 
 
 
Halsduken är från H&M, så den lär vara rätt överkomlig i pris, men annars så är dom nya snygga täckplaggen inte speciellt billiga, en klänning från Cecilie Bahnsen, en kappa från Totême, där pratar vi inte budgetpriser! Men min plan är att hålla ögonen öppna efter svarta täckplagg på loppis (helst när dom har rea), och så sy själv. En vid täckkjol står på schemat, likaså en kappa à la Cecilie Bahnsen, och varför inte en halsduk?
 
Dagens soundtrack har jag inte lyssnat på än (och det kommer att få vänta, om fyra minuter stängs strömmen av för dom kommande fem timmarna...), men spellistans namn är så perfekt för dagens inlägg, så jag var bara tvungen att dela den:
 
 

Kommentera här: