virkade spökörhängen och hemliga halloweenpaket genom åren

Jag har ont i nacke och axlar, gissningsvis efter att ha suttit som en ostkrok medans jag virkade dom här, men jag tror att det är värt det. Eller ja, går det över snart så är det värt det, sitter det i så kanske jag ångrar mig lite... Men jag virkade i helgen ett par små spöken i tunt bomullsgarn, och igår så gjorde jag dom till ett par örhängen - dom passar perfekt in i min halloweengarderob! Jag funderar på om jag inte ska virka fler örhängen, pumpor tex (jag har redan en pumpa-nyckelring), eller om jag ska göra ett till spöke, fast att göra en nyckelring av det i så fall. Fast just nu, så ska jag försöka ett inte ens tänka på att virka mer, åtminstone inte med tunt garn och tunn virknål, som sagt - kroppen är inte glad nu! Men själen är desto gladare! Nu vill jag göra flera halloweeniga grejer till garderoben!
 
Apropå att göra saker - jag är återigen med på Secret Halloween-swappen hos Illustrated ATCs, mail art-forumet där jag byter konst, och det känns väldigt bra att kunna säga att jag gjorde klart den sista grejen igår. Imorgon ska jag in på byn och byta däck, och då skickar jag iväg paketet också. Sista dagen att skicka våra paket är egentligen den 7 oktober, så det känns bra att vara ute i god tid! Och sen är det bara att luta mig tillbaka och vänta på mitt paket, och att oroa mig lite för att paketet jag skickade kommer fram ordentligt, och att mottagaren gillar sina presenter!
 
Förresten, det har blivit några hemliga halloweenpaket hittills, vill ni se vad jag har skickat genom åren, så kan ni kolla här: 2021, 2013, 2015, 2017 - jag trodde faktiskt att det var fler år och fler paket! Secret Santa har jag däremot varit med på fler år, och sen har det blivit några Secret Solstice (midsommar, alltså) och Secret Easter. Men Halloween är roligast - jag gillar att göra spooky grejer! Årets halloweenpaket får ni inte se än på ett tag, inte förrän mottagaren fått och öppnat det!
 
Dagens spellista blir på spöktemat. Ghost duet är en favorit, men dom andra är också gulliga!
 
 

Kommentera här: