hemma hos som antidepressiva

Den här sommaren har jag alldeles för ofta mått rätt skit, och alldeles för ofta så har jag inte orkat mer än att ligga på soffan och läsa om böcker - alldeles för många dagar har jag inte ens orkat titta på film/serier, inte ens såna som jag sett så ofta så att jag kan dom utantill, det har helt enkelt varit för mycket för min hjärna att ta in. Jag har försökt att göra sånt som får mig att må bra (eller bättre i alla fall), som förra helgens skafferifix), men även sånt har känts meh och bläch - som skafferiet tex, det kändes bra när jag fixade det i helgen, men nu känns det bara blaha. Min utmattningsdepression brukar huvudsakligen ta sig uttryck i trötthet och koncentrationssvårigheter, jag brukar inte känna mig låg och ledsen (som man ju tänker när man hör ordet depression), men i sommar så har jag varit det också.
 
Så, som sagt - jag försöker mata min hjärna med må-bättre-grejer, som ultrafluffig citronsockerkaka (det jag får behålla av den, Alice är galen i mattes hembakta sockerkaka), och inredning på youtube (Alice och katterna hjälper förstås också, dom hjälper mest av allt). Och eftersom det kanske är fler än jag som inte mår så superbra, så får ni dels mitt sockerkaksrecept, dels några av mina favorit-home tours, jag har alldeles säkert delat dom förut, men dom är så bra, att ni kan titta igen!
 
Receptet är från Sju sorters kakor, från 70-talet någongång, och sockerkakan heter Lätt sockerkaka, och den är verkligen lätt! Och ni läser inte fel, sockerkakan innehåller varken fett eller mjölk!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Och som soundtrack för idag, en av mina favoritspellistor:
 
 

Kommentera här: