dark academia och cottagecore

 
Igår var en lång dag, jag och Alice åkte ut före åtta, och var hemma efter fyra - en normal dag för dom flesta, men en dag som gjorde oss helt slut. Jag lämnade bilen på verkstaden vid åtta, och så promenerade vi till Birgitta sedan, och satte upp en tapetvåd hos henne, och så promenerade vi till Sigrun, där vi väntade in att bilen skulle bli klar (jag hade tur att bli bjuden på lunch, det känns som riktig lyx i min värld!), och vid tre-tiden fick vi skjuts till verksta'n. Och när jag skulle hämta bilen, så höll vi inte på att hitta nyckeln... Han som lagat den sade att han lämnat nyckeln i tändningen, och där fanns ingen nyckel. Vi letade överallt, runt omkring bilen, inne på verkstaden, i andra bilar, men ingen nyckel. Tills han kom på - han hade en nästan precis likadan bil, som stod nästan bredvid min. Japp, där i tändningen satt min bilnyckel! På vägen hem svängde jag förbi Dollarstore för att köpa tapetklister, men det var helt slut - det var en karl som hade köpt dom fem sista hinkarna i helgen...
 
Så tuppluren jag och Alice tog på soffan när vi kom hem, var väldigt välförtjänt!
 
Nu har jag tvättmaskinen igång, jag har bröd på jäsning, och fyra lådor med gamla grejer är på väg att levereras hit. Jag ska tapetsera dom väggsnuttar där jag har målat klart, för såpass räcker den klutt tapetklister jag har, och jag måste få se hur det blir med tapeten mot den gula snickerifärgen. Jag hoppas verkligen att den gula känns mindre intensiv mot tapeterna, jag har ju valt gulfärg efter tapetens gula rand, det ska ju bli bra ihop är tanken.
 
Men en helslut Malin är inget nöje att läsa om. Jag har ju tipsat om en hel del böcker, filmer och tv-serier på bloggen, ofta på olika teman. Det finns gränser för hur mycket jag har att tipsa om, eftersom det finns en hel massa jag har oläst/osett. Min favorit-booktuber (men numera så lägger hon upp videos om en massa mer än böcker) har ett par videos med tips på böcker/filmer Dark Academia- och cottagecore-känsla, och sånt är precis sånt jag gillar. Kanske ni också gör det?
 
 
 
Vi kör på ett soundtrack på samma stil:
 
 

Kommentera här: