och nu väntar jag bara på att dom ska börja växa...

I fredags så fick jag pelargonpresenter i brevlådan, sticklingar av vit Mårbacka, rosa Mårbacka och Bornholm, så jag planterade dom och klämde in dom på hyllan i köksfönstret, tillsammans med mina tidigare pelargonpresenter. Det börjar vara några stycken nu, men det är alldeles för tidigt för att veta om dom tar sig, om jag får några pelargoner i sommar!
 
Dom senaste tillskotten ser väldigt ledsna ut, dom fick åka postpaket i flera dagar, all post känns vara sen nu, och så var det dessutom en röd dag också, men förhoppningsvis så tar dom sig. Själva stjälkarna känns saftiga och starka, borde inte det vara huvudsaken? Jag hoppas dom tar sig, Mårbacka och Bornholm hör till mina favoriter, riktiga gamla svenska klassiker, det jag gillar allra mest! Jag hoppas förstås att alla mina sticklingar tar sig, dom flesta vet jag inte vad det är, så det är hur spännande som helst!
 
Apropå att vänta, så löste jag in ett presentkort i fredags också, jag har svarat på en massa undersökningar, och skramlat ihop till ett 500 kronors presentkort. Man kan välja på en massa bra ställen att använda sitt presentkort, men jag ville lyxa med nya böcker. Så nu väntar jag på Eli Åhman Owetz två senaste böcker (dom enda jag saknar), och Veronica Wägners andra pelargonbok (som jag inte ens visste att den fanns, tills för några veckor sedan). Presentkortet räckte till snabbfrakt också, så förhoppningsvis så är böckerna här i början på nästa vecka!
 
Jag vet inte vad för slags musik som pelargoner gillar, men av någon anledning så känns The Doors som en kandidat. Jag gillar dom i alla fall, och dom känns som perfekt musik att lyssna på ute i solen, bara den kommer tillbaka nångång - riktig sommarmusik!
 
 
 

Kommentera här: