loppislördag - inte mycket, men bra!

Klockan är elva, och jag skyndar mig att skriva ihop en loppislördag innan dom första kunderna kommer - jag har loppis idag mellan elva och tre, och orkar ni läsa om mina fina fynd, så får ni en belöning i slutet, en snabb tur runt min lilla loppis!
 
Jag var på en liten loppisrunda igår, och kom hem med några riktigt bra fynd - bra fynd både ekonomiskt och nöjdhetsmässigt.
 
En rygga att använda som en alternativ handväska har jag letat länge, men inte hittat någon jag varit riktigt nöjd med - dom flesta är för sportiga eller för barnsliga. Den här gillar jag jättemycket, den är i kraftigt kanvastyg och riktigt läder, och i jättebra skick, och jag betalade en hel femma för den! Hon som satt pris på den på RK tyckte att den såg smutsig ut, men den smutsen såg jag ingenting av. Men jag tänker inte klaga - en helt perfekt rygga för en femma, det är taget!
 
En hög med feelgood-pocket, lagom sommarläsning i hammocken, om jag hade haft en hammock. Jag köpte fem på RK för 1 kr/st, och en på en loppis för en femma, så sex pocket för en tia. Inget att klaga på där!
 
En fin blomkruka, jag stod och funderade på den, och var tvungen att slå till när den kostade 2 kr. Den passar inte in speciellt bra hemma, men samtidigt så är blått och vitt alltid klassiskt och fint, och rätt vad det är så gör jag om i huset, och då passar den kanske perfekt. 2 kr som sagt, det är nästan gratis, det är inget att fundera på ens.
 
Fem tunna tunna glas i lite större modell, en tjuga kostade alla fem - så billigt att det inte gick att tacka nej. Istället så ställde jag ut mina gamla glas på loppisen, säljer jag dom tjänar jag en tia på den här glasköpet!
 
Och så mitt bästa köp! Jag blev så glad när jag såg den här lilla asken! Jag har kollat på tradera länge efter en stoppapparat,  men dom går alltid för flera hundra, och flera hundra vill jag inte betala.
 
Den här fick jag för en femtiolapp! Ett dyrt köp för att vara mig, men som sagt, billigt som bara den för att vara en stoppapparat. Skulle jag tröttna på den, så kan jag alltid sälja den dyrt! Vad är en stoppapparat, kanske nån undrar. Jo, man har den för att stoppa strumpor med, man väver som en liten lapp, rakt över hålet. Det ser lite lätt komplicerat ut, men jag ska absolut göra ettt försök!
 
Sen hittade jag en annan sak som jag har letat - en hel brödback full med lerkrukor! Dom är ganska små, nästan allihop, några är trasiga, men dom är perfekta till mindre suckulenter, och till att plantera pelargonsticklingar. Jag har inte räknat hur många det är (dom ligger i skuffen på bilen fortfarande), men jag fick väldigt många krukor för en femtiolapp!
 
Jag hittade inte mycket, på min lilla loppisrunda, men det jag hittade är jag jättenöjd med! Billigt och bra, min filosofi i livet och på loppis! Och ni får ni en enminuterskik på dagens loppis hemma hos mig:
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram

Ett inlägg delat av Malin Ruth (@misskittenheart)27 Jun 2020 kl. 1:34 PDT

 

Kommentera här: