pyntat på garnskåpet

Jag pyntar och dekorerar mitt garnskåp som om det vore en spiselkrans, det blir julpynt till jul, halloweenpynt till Halloween, och allmänt fina saker året runt - jag ändrar om efter humör. Så tomt som det varit efter jul, har det nog aldrig varit, jag hade absolut ingen lust och känsla för det... För några dagar sedan fick jag äntligen upp lite pynt, det blev inte speciellt bra, men det ser bättre ut än ingenting i alla fall. Ibland är helt enkelt huvudsaken att göra nånting, strunt i resultatet!
 
Jag tog fram kameran för att det bjussades på en solstråle, men bilden blev visst inget bra heller - solen bara blaskade ur alla detaljer...
 
Lite bättre blev det på närmre håll... Jag har ett förråd med fina grejer att pynta och styla med, men när jag skulle fixa på garnskåpet så kändes inget fint... Det blev alla mina stickor och virknålar i alla fall, och några fina böcker, några fina askar, och lite annat plåtter. Jag får fixa om det när humöret kommer tillbaks!
 
En spellista för när man inte riktigt är på humör, är soundtracket till Penny Dreadful. Jättevacker musik, men allt annat än peppig!
 
 

Kommentera här: