pelargonhuset - trädgårdsbilder

I torsdags var jag, Maria och Sigrun till pelargonhuset här i Strömsund, jag har redan visat dom pelargoner jag köpte, nu är det dags för del ett av vad vi tittade på där - en massa blommor! Trots namnet, så har dom så mycket mer än pelargoner (mycket mer!), även om jag tycker att just pelargonerna är intressantast. Dom får ni inte se idag, dock, idag blir det bilder på själva trädgården, och så blir det pelargoner en annan dag.
 
Så mycket blommor, och nästan ingen gräsmatta (det var faktiskt bara gångarna mellan rabatterna som var gräsiga, resten var blommor, blommor, blommor, och så lite sittplatser utspridda där dom fick plats - det är inte bara en trädgård, det är ett kafé också. Ett väldigt trevligt kafé dessutom! Vi satt i pelargonväxthuset, varmt som bara den, men mycket fint att titta på, fikat var gott, och priset var väldigt överkomligt. Dom har öppet på torsdagar, 13-17, i juli och augusti, så ska ni hinna dit så har ni inte så många torsdagar kvar. Och jag tycker absolut att ni ska gå dit en torsdagseftermiddag! Köp en pelargon åt mig, när ni ändå är där, vi kan kalla det en finder´s fee! ^_^
 
Dagens soundtrack, det blir lite retro sommarhits - sommaren varar inte hur länge som helst, lika bra att passa på innan det blir höst och kallt!
 
 

Kommentera här: