målarmåndag - målat lite iaf

När Audrey var här för två år sedan, så målade vi massor, nu blev det betydligt mindre av den varan. Fyra ATC-kort blev det i alla fall, eller nästan fyra - bakgrunderna var redan klara. Det märks att jag inte målar längre, det sitter långt inne, är svårt att få färdigt, och blir inte speciellt bra. Men att ha målat alls väger tyngst!
 
 
Jag bytte också till mig den här lilla målningen av Audrey, mot en av mina gamla ATCs. Ramen har jag haft ett tag, utan att hitta något att rama in. Det här funkar väldigt bra!
 
 

Kommentarer:

1 Jessica Högberg:

Men wow, klart du ska måla!!

Svar: vill inget hellre, livet känns inte helt när jag inte kan måla, men alldeles för ofta är lusten borta :'(
Miss Kitten Heart

2 Jessica Högberg:

Tror det är för att du målar för lite, avsätt en liten stund varje dag och måla nåt vare sej lusten infinner sej eller inte!

Svar: delvis så är det absolut så, det är lättare att måla när det hålls igång. delvis så hänger det med min bipolaritet, jag har såna energisvängningar ibland, är jag låg så blir det inget gjort, är jag uppåt så blir massor gjort, men inte alltid målat - jag spårar in på allt möjligt, och har svårt att ta mig ur det spåret. därav min spretiga blogg - den är egentligen en spegling av alla mina uppåtsvängar, det syns vad jag snöar in på! :P det blev inte mycket målat när mitt kanadabesök var här, tyvärr, men lite lust medförde det visst - jag har satt igång med att måla isfolketböcker igen, nu är det bara drygt fem böcker kvar, hurra! ♥
Miss Kitten Heart

3 Jessica Högberg:

<3

Kommentera här: