fredagsfavoriter - videoextravaganza

Idag blir mina fredagsfavoriter lite annorlunda - det är inte direkt sånt jag fastnat för i veckan, inte enstaka bilder och videos och sånt, utan jag tänkte dela med mig av några av mina favoritspellistor på youtube. Min vana trogen, så har jag rätt många såna, även om jag inte räknar in andras spellistor som jag sparat (på pinterest har jag sparat närmare 100 000 pins, fördelat på en hel hög anslagstavlor, jag tycker helt enkelt om att samla ihop, att göra listor, att stoppa i fack) - så många faktiskt, att jag överraskade mig själv när jag såg dom samlade på en sida... Varje spellista innehåller dessutom ett ordentligt gäng videos (en del listor fler än andra, minst sagt), så se till att ha lite tid till hands om du vill börja kika igenom mina spellistor. Lite tid, och kanske något gott och varmt att dricka, och något pyssligt i händerna, är mitt förslag. Alltså, here we go, en massa fint och bra och inspirerande på youtube är mina favoriter denna fredag!
 
Halloween förstås - det är ju den tiden på året, och jag är inte ens tidigt ute längre. Nu är det definitivt tid att vältra sig i Halloween, pynt, pyssel, filmer, musik - vältra på!
 
Greenery är märkligt nog en rätt ny spellista, trots att jag varit en plantlady i åtminstone 20-25 år, jag tänkte helt enkelt inte på att skapa en plantlista. Nu finns den i alla fall, den är inte så lång än så länge, men det lär jag åtgärda med tiden.
 
Home tours är nog min favoritspellista, jag älskar att titta in hemma hos folk, att se hur dom bor. Mitt favoritteveprogram är förstås Vem bor här?, det är så synd att avsnittena inte ligger ute längre än precis när programmen visas (och några veckor efter), för jag missade helt första säsongen.
 
Home decor var förut en del av home tours, men när spellistan blev enorm, så kändes jag behöva dela upp den lite. Home decor är i princip makeovers, eller hur man åstadkommer tex soffbordsstyling, osv. Resan till resultatet, och så resultatet också förstås, det är ju det som är det roligaste.
 
Mori girl lifestyle - mori girl är en ursprungligen japansk tonårsmodestil, som numera mer än en västerländsk livsstil, och jag känner mig väldigt bekväm med att kalla mig för en mori girl. Eller att åtminstone säga att jag lever en mori girl lifestyle! Mori betyder skog på japanska, så i grunden så är en mori girl en tjej som lever sitt liv som om hon bodde i en stuga i skogen. Hon lever lugnt och stilla, kreativitet och skapande, böcker, djur, natur, tedrickning, miljömedvetenhet tillhör alla sånt som en "typisk" mori girl tycker om och intresserar sig för. Vill man inte förbinda sig till hela livsstilen, så är det helt enkelt en väldigt trevlig estetik!
 
Christmas home tours är också en favoritlista, förstås! Precis som det låter, så visar folk upp sina julpyntade hem, det är snart dags för årets videos att börja droppa in, hurra!
 
Och så lite Christmas decorating för att avrunda det hela, vi får följa folk när dom pyntar, det är en del jul-DIYs, osv - vägen till resultatet åter igen, alltså.
 
Det är några av mina favoritspellistor just nu, gå in och kolla alla mina spellistor om ni vill se vad mer jag har, det är verkligen allt möjligt!
 

Kommentera här: