fibreshare - skickat

När jag först började med swappar för närmare 15 år sedan, så var det garn- och stickswappar, sedan höll jag på med prylswappar ett tag, och dom senaste dryga tio åren så har det varit nästan uteslutande mail art. Nu kändes det vara på tiden för lite garnswappande igen, särskilt efter att jag sett bilder från Instagram från Fibreshare, och då dom råkade vara öppen för anmälan precis just då, så hoppade jag på! I jämförelse med andra swappar, så är det väldigt få måsten - paketet ska innehålla minst 200 gram garn, that's it! Sen tenderar folk att stoppa i en massa mer (inklusive mig, jag är inlärd på illustradetatc's Secret Santa, dom paketen går gärna lite överstyr), vilket aldrig är tråkigt. Å andra sidan - det är lätt att känna sig lite besviken när man själv har skickat en massa saker, och sedan får man ett paket med enbart minimum.
 
Mitt paket är inte ett värstingpaket, särskilt då sockgarnerna kommer från adlibris, och alltså är riktigt billiga (fast fina - jag blev överraskad över hur fina sockgarner dom har!) - en del skickar paket med en massa handfärgade garner, såna brukar kosta en hel del, om man inte färgar själv. Jag har inte fått mitt paket än, jag fick ett meddelande från min partner förra veckan, det paket hon trott vara på väg har legat kvarglömt i en bil. Så nästa vecka nån gång borde mitt paket vara här! Under tiden så tittar vi på vad jag skickade:
 
Enda måstet är alltså 200 gram garn, resten som jag skickat är bonus.
 
Som sagt, sockgarner från adlibris. Dom kostar 29 kr/100 gram, och finns både som tunt sockgarn och som raggsocksgarn. Jag har en egen hög med sockgarner också, dom bara väntar på att jag ska sticka klart en beställd tröja, en tröja som jag ska börja med bara jag har en lite piggare dag.
 
Jag gav mig på att färga ett par nystan garn, jag har inte gjort det på 2-3 år, så det var lite nervöst. Jag hoppas att mottagaren tycker att dom är ok!
 
Jag har gjort maskmarkörerna och en progress keeper, dom var en del av ett smycke som jag fått av Karin (jag har gjort två par örhängen till mig själv också med samma smycke, och har några delar kvar att hitta på något med). Halsbandet består av en berlock från YuniqueMetal och en kedja jag hade i gömmorna, djuraktivism är något som ligger mottagaren varmt om hjärtat. Jag köpte en berlock till mig själv också (jag hade kunnat köpa fler, men även om priset var bra så var det inte gratis), den satte Selma snabbt sitt bomärke på...
 
Tygpåsar kan man inte få för många av, den här hittade jag på rea på Lagerhaus, och jag köpte en till min partner och en till mig själv. Den är gjord av ekologisk bomull, det är en extra bonus!
 
Ett paket utan något att äta, är inte ett komplett paket! Änglamarkschoklad och Earl Grey/Cream-te från Lagerhaus (på rea!), alla tre ekologiska, bättre än så blir det inte! Jag köpte förstås en påse te till mig själv också, jag tror inte att jag lyckas lura någon om jag ens försöker...
 
Så såg mitt paket ut alltså, mycket ekologiskt, en del handgjort, och så en hög med garn förstås. Enligt paketspåraren så är paketet uthämtat, men jag har inte hört något från mottagaren - jag hoppas att hon tycker om alltihop! Det är alltid det som är nervösast, jag har gjort mitt bästa för att sätta ihop ett bra paket, men jag vet ju inte om mottagaren tycker om det. Jag håller tummarna! Jag håller också tummarna för att mitt paket ska komma snart!
 

Kommentera här: