lite sockstickning blir det också...

Medan jag har suttit och ändrat på designen på bloggen, så har jag skrollat ner bland inläggen många gånger. Det börjar kännas väldigt enahanda - nya matvanor är absolut bra, men det måste blandas upp med något kreativare, något färggladare, något roligare!
 
Jag har sockstickning att bjuda på, dels har jag ett par färdiga sockar som jag inte har visat er, dels har jag ett par halvfärdiga. Båda är förstås med Harry Potter-tema, för det kommer alla mina sockar i år att ha om det går som planerat.
 
 
Det lila garnet har jag färgat själv, självklart heter färgen "Lavender Brown". Det rosa garnet är Fabel, och mönstret heter Mercury socks. Eftersom jag alltid döper mina sockar (och dom flesta andra projekt...), så döpte jag dom här till "Lavender Brown ♥ her Won-Won". Givet namn, tycker jag!
 
Dom här sockarna har jag antingen hunnit med betydligt mer på, eller inte fullt så här mycket, beroende på hur man ser det. Det här är i början av socka nummer ett, och den är klar nu. Socka nummer två har jag nyligt börjat på, jag är vid dom mörkare blå ränderna om jag minns rätt. Garnet har jag vunnit på fb, det är ett Regia-garn, och ni ska få se mer av den vinsten sen. Mönstret heter Simply Ginny socks, och jag har faktiskt inte döpt det här paret strumpor än. Faktum är, att garnet egentligen fick mig att tänka på Fred och George, men jag ville sticka det här mönstret, och det är förstås ett Ginny-mönster. Jag får se om jag får några reflektioner och insikter när jag är klar med socka nummer två också...
 
Jag har som sagt en del garn att dela med mig av framöver, och Harry Potter-stickning i miniformat. Jag har ett par videos som ska redigeras och laddas upp, jag har en påbörjad målning (kors i taket!) och ett halvfärdigt ATC-kort som båda ska göras klara - jag har en del att blogga om som inte har ett dugg att göra med veganmat och fungerande tarmar. Vore kanske inte helt fel om jag fick tummen ur och faktiskt gjorde det också! ^_^
 

Kommentera här: