jag öppnar paket på morgonkvisten

Jag satt precis och skulle skriva ett helt annat blogginlägg, när det knackade på dörren. När det knackar strax efter klockan åtta, så tror jag att det är Maria, men det var det inte. Det stod en man där utanför, och ett stort paket, och då visste jag precis vad han hade här att göra. Min Littlephant-väska! Hipp hurra! Så då blir det ett inlägg om den istället. Eftersom jag inte har nån kamera att filma med, så blir det en stillbilds-unboxing istället. Rätt spännande det med, om jag får säga det själv!
 
En STOR låda! Lite bucklig från hanteringen, men det gjorde inget, väskan var paketerad väldigt ordentligt. Och så ett avslöjande Littlephant-klistermärke i ena hörnet.
 
En dustbag sticker upp bland all bubbelplast och papper. För er som inte vet, en dustbag är ett kvalitetstecken, märkesväskor och designerväskor ska alla komma i en dustbag. Om du fyndar en designerväska på tradera som saknar en dustbag, så är det ett rätt säkert tecken på att den är fejk. Förutom att risken att fynda en designerväska överhuvudtaget är väldigt liten... Har man betalat tusenlappar för en väska, så säljer man den sällan för några hundringar... På Röda Korset här, så hade dom en stor röd "Prada"-väska i skyltfönstret, 500 kr skulle dom ha för den, och dagen efter var den såld. Den tanken, att ta mycket betalt för en fejkväska, för att den ser ju ut som en riktig, och jämfört med äkta vara så är den i alla fall billig, är helt sjuk tycker jag. Först och främst - den kostade inte mer än en hundring i Thailand, eller var den nu köptes. Sen är det ett sätt att lura kunden, för kunden tror ju då att den är äkta - aldrig att man skulle ta så mycket betalt för en fusk. För hur mycket etiketten säger Prada, så är kvaliteten aldrig i närheten. Lägg den femhundringen på en riktig läderväska hos kedjorna istället - Indiska tex brukar ha jättefina!
 
Titta, det låg ju inte bara en väska i lådan! Två muggar vann jag också!
 
Titta vilken skönhet som tittar ut!
 
Muggarna är helt perfekta, lagomt stora (för mig som dricker MYCKET te), och med jättesnyggt mönster. Och väskan! Det känns att det är kvalitet! Skinnet i handtagen är mjukt som smör, tyget är kraftigt, dragkedjorna rejäla. Fickorna på insidan är genomtänkta, och det följer med en nyckelrem. Det går inte att jämföra med fejkväskorna, det är inte på samma planet! Det är verkligen kärlek vid första ögonkastet! Tack snälla Elsa!
 
Tyvärr får den mina andra väskor att se riktigt skabbiga ut i jämförelse... Och den får mig att tråna ännu mer efter den här väskan, också från Littlephant. När vi har sålt mormors hus, eller jag har sålt fler tavlor, då tänker jag minsann investera i en sån, och så pensionerar jag resten av mina väskor! Eller nej, ser ju nu att det finns en massa fina mönster på väskorna, räcker inte med en till, vill ha flera!
 
 
 
I won this bag, and these mugs the other week, and today they arrived. I´m so so happy, it´s the prettiest thing I´ve ever seen!
 

Kommentera här: