loppislördag - repris

När jag fotade mina loppisfynd förra helgen, så filmade jag dessutom en haul-video. Det första försöket att redigera filmen gick inget vidare, så jag sköt upp det hela - tills idag! Och eftersom en video är mer uttömmande än några foton, och jag visar lite mer av själva huset, så får den ett eget inlägg. Jag pratar engelska, eftersom jag gör det på alla mina videos, dom flesta av mina tittare är engelsktalande. Ett bra sätt att hålla igång engelskan dessutom - tungan slår knut på sig själv av ovanhet annars.
 
 
Förresten - en del tittare/prenumeranter frågar efter nya videos ibland, det känns bra att vara saknad! Bara jag har tapetserat klart (låter definitivt som en repad skiva!) och snyggat till hemma (och halloweenat!), så ska jag filma en house tour. Det blir första gången jag visar sovrum och målarrum, för mina förra tours hann aldrig så långt. Det blir inte en kort video. kan jag säga på en gång!
 

Kommentarer:

1 Jessica Högberg:

Att vara saknad är underbart!

Svar: på bara en liten stund droppade det in flera kommentarer om att jag hade varit saknad, och att det var trevligt att ha mig tillbaka - jag blev nästan lite gråtfärdig, jag är inte van vid sånt! ♥♥♥
Miss Kitten Heart

2 Jessica Högberg:

<3

Svar: ^_^
Miss Kitten Heart

Kommentera här: