fäääärdig!

Jag gjorde mitt bästa för att bortse från tröttheten i eftermiddags (nu ska jag dock lägga omkull mig, himmelskt!), och tapetserade klart i målarrummet. Planen var att jag skulle vara färdig till min födelsedag i september, istället är jag klar lagom till Alice födelsedag imorgon. Födelsedag som födelsedag, liksom!
 
  
Den mörkaste tapeten är den som kom idag, väldigt knepig att röra vid, lite knepigare att tapetsera (lite sladdrigare med tapetlimmet på), jag tror att den är från 50-talet, så det är säkert därför. Den är väldigt mörk jämfört med dom flesta av resterande tapeter, men min mörkare medaljongtapet passar väldigt bra ihop med det mörkgröna (till höger om det nedersta hyllplanet, precis bredvid en mörkgrön ruta). Jag funderade ju på att tapetsera hyllplanen också, men jag tror att det blir bra att ha dom vita, så blir det mer struktur på hyllan.
 
Nu ska jag bara ställa tillbaka grejerna på hyllorna, och försöka att inte belamra dom fullt så mycket som innan, och så ska jag lägga omkull mig med en bok. Jag törs inte hoppas på att somna en stund, men det vore väldigt skönt ifall jag lyckades med det också! I slutet på veckan blir det videoinspelning, är planen - jag har inte mindre än två tour-videos påtänkta, dels en tour genom hela huset, dels en tavelväggs-tour. Börjar jag prata det minsta om alla mina tavlor i husvideon, då kommer den att bli dubbelt så lång!
 
 
Beppe Wolgers - jag måste nog ha präglats ordentligt när jag växte upp, för han är verkligen idealmannen! Han bodde i en by utanför mitt samhälle, jag kan inte tänka mig att jag aldrig såg honom på byn medans han levde, men jag har absolut inget minne av det. Det är en liten sorg - jag hade gärna om inte träffat, så åtminstone velat sett honom i verkligheten!
 

Kommentarer:

1 Jessica Högberg:

Fääärdig!! haha, grattis till det. håller tummar och tår att du får sova nu för det är du värd <3

Svar: Tack! 😊
Miss Kitten Heart

Kommentera här: