halloweensockar

Jag minns inte när jag började sticka på halloweensockarna, men det känns som att det är flera år sedan - dom var väldigt dryga och tråkiga att sticka, tyvärr! Och det är egentligen jättemärkligt, för det brukar vara roligt och lättstickat att sticka sockar med självrandande garn, det är så roligt att se mönstret växa fram. Men som ni ser här, så var färgerna väldigt märkliga (inget direkt Halloween över dom, tycker jag, och det var ändå ett specifikt halloweensockgarn), och randningen var också väldigt märklig - dom enda som funkar någorlunda är dom rosagrårandiga sockarna. Med det sagt - det fanns tre färgställningar till med halloweensockgarn, självklart kommer jag att köpa dom också, ifall dom finns tillgängliga och på rea i höst också... Det är så sällsynt att hitta halloweengarner här i Sverige, så jag kan inte låta bli dom enda jag hittar, även om jag inte är speciellt nöjd med dom...
 
(Återigen, min mobilkamera är usel, mobilen är sådär sju år gammal, den sjunger på sista versen, och kameran känns bli värre för varje gång jag använder den. Tyvärr så kan jag inte köpa en ny mobil om inte ett ekonomiskt mirakel sker, så det är bara att gilla läget - det är supersvårt att få till hyfsade bilder, och det känns som en lyckträff när det nångång händer...)
 
Jag hade först tänkt kolla på Legenden om Ugglornas Rike i eftermiddag, men när jag höll DVD-väskan i handen, så blev det inte så, istället så blev det Dark Shadows, en film som jag i och för sig varit lite sugen på att titta om den senaste tiden. Egentligen så matchar den mitt halloweeniga och spooky humör den senaste tiden bättre än Legenden om Ugglornas Rike, och är det något jag nästan tvångsmässigt gör, så är det att matcha mitt humör med mitt intag av olika medier... Här är i alla fall dagens soundtrack:
 
 

Kommentera här: