vinstregn

När jag var yngre, för sådär 20-25 år sedan, i sena tonåren och dom tidiga 20-åren, så vann jag utlottningar lite då och då, kändes det som. Inte hela tiden, men ibland, och en del har varit riktigt bra (presentkort på 5000 kr på Åhlèns och alla årets bästa skönhetsprodukter är två exempel på riktigt bra vinster), men sedan dess så har det varit glest med vinster. Nån enstaka gång, väldigt sällan - men det är förstås kul varje gång jag vinner något, hur sällan det än är! Men dom senaste två-tre veckorna har jag hämtat ut vinster inte mindre än två gånger! I vintras kom det också två vinstpaket, så det senaste halvåret eller så, har jag vunnit fler giveaways än dom senaste åren sammanslaget. Som sagt, så är det alltid trevligt att få hem en liten present, vad det än är, men till nästa gång så önskar jag mig något jag har lite mer användning för - den senaste tiden har jag varit med på utlottningar av målarfärg och presentkort på Schyssta kebaber, dom håller jag tummarna för!
 
Idag hämtade jag ett stort Muminpussel - kul vinst, men det är så stort att jag inte har någonstans att lägga det...
 
Strax innan det, så vann jag såpspray från Västerbottenssåpa, praktiskt och bra absolut, men inte det jag var i störst behov av kanske...
 
I vintras vann jag en tarotkortlek, den är fin och kul, och roligt med ett tillskott till samlingen, men mina tarotkortlekar är inte det jag använder mest här hemma... Jag vann också ett halsband i vintras, men den giveawayen var jag med på enkom för att jag hoppades kunna ge den till en kompis, så den blev jag glad att vinna, och kompisen blev glad att få den, så den var en fullträff i alla fall.
 
Som sagt - jag är inte otacksam, det är jättekul att vinna presenter nångång ibland, men till nästa gång så håller jag tummarna för något jag verkligen behöver också!
 

Kommentera här: