legends of tomorrow

Våren verkar vara satt på paus, jag använder fortfarande vinterjacka och mössa när jag hundpromenerar, det enda som är grönt ute är mossan i gräsmattan och inatt var det frost på bilrutan. Värmen håller sig långt borta, och den är saknad! Själv är jag trött trött trött, jag vill hitta på saker, jag vill fortsätta renovera köket, jag börjar titta på serier och filmer, och orkar inte se mer än något avsnitt eller en stunds film, och jag har hela säsonger osedda av serier som jag faktiskt gillar. Jag är både fruktansvärt trött, och rastlös inne i skallen, och det är så jobbigt - det kryper i kroppen, fast jag orkar inte mycket mer än att ligga på soffan. Men -
 
 
En av mina favoritserier, Legends of tomorrow, började just senaste säsongen på netflix, och trailern ser väldigt lovande ut! Jag har precis sett första avsnittet, och det lovar gott för resten av säsongen, och det enda negativa jag har att säga är att det läggs bara upp ett avsnitt i taget. Så störigt - jag vill ju sträcktitta hela säsongen på en gång!
 
Har ni inte sett serien, gör det! Det är superhjältar och sci-fi och humor och action, och det allra viktigaste - en massa självdistans. Jag gillar egentligen inte sci-fi, jag kan se superhjältar ibland, men det är ingen favorit, men den här serien är så himla bra ändå, trots superkrafter och rymdskepp! Och det är självdistansen som gör det, det är en serie som kan driva med sig själv, som inte tar sig själv på allvar, och det är inte ofta man hittar tv/film som är så bra på just det som Legends of tomorrow. Om ni inte faller till 100% efter första säsongen, men tycker att det är helt ok bra - den första säsongen är minst bra, det blir bara bättre och bättre sedan! Som sagt - se serien!
 

Kommentera här: