karamelligt och pastelligt

Jag bara slukar färgglad inredning för tillfället, pastelligt och karamelligt, ju sockersötare desto bättre. Jag har alltid såna perioder (sist så målade jag trappen rosa...), dom blir aldrig riktigt långvariga, inte det väldigt rosa i alla fall, det smyger alltid in mera färger (jag saknar faktiskt mitt gula kök, som jag lät tapetsera när jag flyttade in för 5½ år sedan, och mitt gula brödskrin!). Men det är väl det som är grejen nu (på samma sätt som när jag försökte mig på helvitt och shabby chict för en jäkla massa år sedan) - även om jag har inrett i färger, mörka färger den här gången, så känns det ganska monokromt. Jag har några färgklickar (som min dekorplastade köksbänk - å vad fin den var mot dom gula prickarna! - och mina tapetserade köksskåp), men dom är alldeles för få. Jag drömmer om att gå loss med färg och pensel, och inte minst tapeter, men i brist på sånt så skrollar jag sociala medier och drömmer om att överskölja mitt hem med ett karamelligt trollspö.
 
Idag bjussar jag på instagramkonton som inspirerar mig med en massa färg!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sådär, ett axplock av vad jag följer på instagram, från minimalistiskt och stramt till plottrig och pryltätt! Gillar ni något av kontona och vill se mer i den stilen, kolla deras bilder på instagram, kolla hashtaggarna, och följ dom hashtaggar som ser lovande ut. Kolla också närmare på foton ni gillar, och följ dom kontona. Efterhand, så kommer mer i samma stil att föreslås under utforska-fliken. Att fylla sitt instagram med sånt man gillar är lite av ett projekt!
 
Dagens soundtrack är väldigt lämpligt för den här månaden - om ett par dagar så är det tio år sedan jag skapade den här spellistan, och alla låtarna är fortfarande bra!
 
 

Kommentera här: