fredagsfavoriter - gulligt och sockersött

Egentligen så orkar jag inte skriva ihop ett fredagsfavoritinlägg, egentligen så orkar jag inte skriva ihop någonting, så det här blir kort och koncist!
 
 
Hur fina muminteerna och deras förpackningar är, så ligger dom i lä! Jag önskar att det gick att köpa från Karel Capeks grejer här i Sverige, inte minst deras teer - är dom hälften så goda som förpackningarna är fina, så kan jag inte tänka mig godare!
 
 
Jag skulle gärna vilja ha en riskokare - allra helst en som är såhär fin!
 
 
Jag är på jakt efter en ny äggklocka (nu har jag en med julmotiv), en sån här skulle jag inte tacka nej till! När tiden är ute så kommer en liten gök ut ur luckorna ovanför siffrorna och gal - hur gulligt är inte det?
 
 
En högtalare till mobilen vill jag gärna ha, varför inte en i form av en rosa grammofon?
 
 
Semlor går inte att undkomma nu i februari (1½ vecka till fettisdagen!), det är semlor precis överallt, och det är svårt att inte vara sugen på semlor hela tiden (däremot så är dom sällan så goda som jag hoppas, jag har slängt flera semlor halvätna). Numera så är ju inte semlor bara en kardemummabulle med mandelmassa och grädde, en semla kan vara precis som helst. Jag ska testa att göra wienersemlor nån dag framöver - det borde vara riktigt gott!
 

Kommentera här: