hej hej måndag!

Det blir ett supersnabbt inlägg idag, bara några rader:
 
Alla dörröppningar är nu målade två varv, liksom panelen vid vedspisen och bakom spisen, nu är fönstren kvar och en del golvlist. Den gula nyansen skulle jag inte ha valt om jag bara hade bläddrat genom dom gula färgproverna, men nu bestämde jag mig för att matcha den gula nyansen i tapeten. Just nu så känns det väldigt gult, och i vissa ljus så är det riktigt apelsinfärgat. Japp, orange! Men jag vill se den gula färgen med tapeter på plats, innan jag bestämmer mig för att det inte blev rätt nyans. Och så vill jag leva lite med den också. I dagsljus är den riktigt snygg, framåt kvällskvisten är jag inte lika säker...
 
Mitt favoritprogram börjar idag, Vem bor här? på nån av svt:s kanaler (vet inte vilken, jag kollar på svtplay). Jag håller på att kolla just nu, jag var bara och kokade lite te och skyndar mig att skriva det här.
 
Isa har börjat komma och lägga sig hos mig i soffan på kvällarna, hon har kommit dom senaste 4-5 kvällarna, jag hoppas hon fortsätter, och att hon törs komma och ligga i soffan på dagarna också! På nätterna är hon i sängen mest hela natten, och spinner som en traktor. Inatt var jag tyvärr tvungen att puttan undan henne, hon höll på att vässa klorna på bonaderna jag har ovanför sängen, bonaderna som mamma broderat. Dom är jag för rädd om för att ha som klösträd!
 
Igår kväll var det riktigt härligt väder, 14 plusgrader, sol och vindstilla, den första hundpromenaden utan jacka! Och idag är det vinter igen - runt nollan, snålblåst och snö. Vart är våren??? Jag är så trött på att frysa, och jag vill ta mig in i förrådet!
 

Kommentera här: