funderar på hur jag ska fixa en garderob

Dom flesta klagar på att dom har för lite garderober, men jag kan uppriktigt säga att jag har för lite garderober! I mitt hus på ca 75 m2 så har jag en enda liten hänggarderob, det är allt - till och med Birgitta i sin minitvåa har betydligt mer garderober än mig! Jag har en byrå till mina underkläder, och ett litet teakskåp innehåller mina stickade tröjor, men sen har jag inte plats för mer kläder. Jag har inte jättemycket kläder, men det är ändå trångt, och jag har länge önskat mera garderobsutrymme.
 

Så jag har börjat fundera på vad jag kan göra med utrymmet jag har, jag har 1-2 väggar i sovrummet, som jag skulle kunna förvandla till klädförvaring. Jag har förstås inga pengar till riktiga garderober, men något slags egenihopknåpat system borde gå att åstadkomma till budgetpris, något liknande bilden ovan till exempel! Elfa är ju väldigt flexibelt och bra, Ikea har en billigare variant, annars så går det förstås att köpa lösa konsoller, hyllplan och rundstavar och bygga helt själv. Mot den lilla väggsnutt där jag nu har min kuriosahylla (en väggsnutt med mycket snedtak dessutom) skulle det funka med Expedit/Kallax-hyllor i olika höjd, för förvaring av tjocktröjor och annat som tar plats - med dörrar på så blir det inte kattsängar av det hela. Expedit och Kallax dyker dessutom upp på köp&sälj på facebook ofta, så det går att göra budgetfynd.
 
Jag kan förstås inte sätta igång med garderobsbygget nu (det blir nog tight framöver ändå, väldigt mycket räkningar på lite pengar), men jag tänker absolut ha det i bakhuvudet, och rätt vad det är så kommer det att dyka upp precis vad jag behöver. Universum (som jag kallar den högre makt som har koll på sånt) brukar vara bra på att hitta vad jag gärna vill ha eller behöver, särskilt när jag är öppen för idéer. Förresten Universum, jag vill hemskt gärna ha en dyr lyxväska, kan du fixa det också? ^_^
 

Kommentera här: