inspirerad till att poppa till garderoben

Jag har tittat igenom säsong 16 av Project Runway, för i veckan börjar säsong 17. Det är så kul och inspirerande att se vad alla gör, och hur alla klär sig (jag har kollat på snabbkikar i garderoberna till PR-deltagare också, superintressant och inspirerande!), tyvärr får det mig att känna mig supertråkig istället... Jag vet vad jag tycker om, men att få tag på det är lättare sagt än gjord. Jag skulle gärna sy en del själv, men symaskinen är trasig, och har varit det hur länge som helst. Att titta på PR är frustrerande därför, jag blir så sugen på att sy, men kan inte för tillfället.
 
Jag gjorde mitt bästa för att hitta på något lite roligare idag, en transparent klänning, en väldigt oversize stickad tröja, och stora örhängen av glaspärlor, och så näbbstövlar, parkas och stor blå halsduk.
 

Örhängena gjorde jag för flera år sedan, dom var en gång i tiden ett halsband, dom är fina men tunga, så det är därför dom inte använts. Dom var faktiskt inte så tunga - tunga, men inte så att det gjorde ont eller något. Jag får lov att använda dom oftare, framöver! 
 

Kommentera här: