jul hos emily henderson

Förr läste jag massor av bloggar (jag har fortfarande kvar en länklista, skrolla ner och kolla i min sidebar!), men det är flera år sedan sist, det är en sån sak jag har tappat när jag inte mått nåt vidare. Synd, för bloggar kan vara otroligt inspirerande! En blogg som inspirerar mig, är Emily Henderson's blogg, jag gillar hennes inredningsstil mycket! Den är inte mindre inspirerande i december, för hennes julstil är hur fin som helst - ganska skandinaviskt, med ganska spartanskt med pynt (väldigt spartanskt, om man jämför med amerikanska hem i allmänhet) och mycket vintergrönt. Jag tänkte helt enkelt tipsa om några inlägg på hennes blogg, nöj er inte med att titta på bilderna här, utan klicka på länkarna och titta på hela hennes inlägg!
 
 
Hennes vardagsrum i år, som sagt - lite skandinavisk känsla, inte så väldigt amerikanskt. Bra exempel på hennes inredningsstil också, mycket mid-century modern, mycket trä, många roliga detaljer... Snyggt, tycker jag!
 
 
Här delar hon med sig av sina läsares juldekorerade hem, dom är väldigt mycket i samma stil som Emily Henderson, så kanska spartanskt och ganska skandinaviskt alltså.
 
En samling juldekorationshöjdpunkter från tidigare år, ska ni klicka på en enda länk, klicka på den här då! Dels en massa fina, inspirerande bilder, dels tips på hur man åstadkommer något liknande på egen hand.
 
Förra årets jul hemma hos Emily Henderson, väldigt mycket är annorlunda jämfört med i år, både själva inredningen och juldekorationerna. Man har alltså inte sett allt, bara för att man sett det ena året - det är väl det som är grejen med att jobba som inredare, det är ens jobb att förnya sig hela tiden.
 
 
Och en liten video, för att det är lättare att titta än att skrolla och läsa, och för att hon bjuder på några tricks för att åstadkomma hennes lagomt spartanska, lagomt skandinaviska julstil. Vill man hellre kolla på bilder, så går det också an.
 
Och så ett julsoundtrack, det andra för idag:
 
 

Kommentera här: