god jul på er!

God jul till er allihopa! Jag hoppas att eran dag blir bra, hur ni än firar (eller inte firar), här började dagen bra i alla fall - jag tog med Alice på en långpromenad (lång för oss i alla fall) i det härliga vädret. Tyvärr så var våran vanliga promenadväg helt oplogad, den hade inte ens sett skymten av en skoter, så det blev en del snöpulsning för både mig och Alice. Hon tycker i och för sig att det bara är kul, och jag behöver röra på mig mera. På vårvintern så får jag alltid mer lust att röra på mig, så efter några promenader så lär vi ha trampat upp en stig.
 
Goda nyheter - jag blev klar med julsockarna igår kväll, och har på mig dom idag. Dom passar inte till nånting i min garderob, men det är väl litegrann grejen med julen - inget passar med julen, allt det rödgröna, alla tomtar, allt glitter (inte för att jag har speciellt mycket av någotdera...)... Jag har lagt upp min julaftonsstickning också, ännu ett par sockar som inte passar direkt till nånting, men jag är inte helt säker på mönstret jag valt, enligt mina beräkningar så ska siffrorna stämma, men inte enligt vad det står i mönstret. Jag hittar kanske på något annat till slut, men jag ska i alla fall göra ett försök...
 
Om en timme åker jag och Alice in på byn, för julfirande med Sigrun. Jag undviker helst att köra i mörkret (det är nog illa med halka, älgar och eventuell snö), så jag åker hem tidigt. Vilket ska bli rätt skönt, jag ser redan fram emot att få sova på soffan en stund, jag har varit vaken sedan 4 i morse - mina sovvanor är usla, minst sagt...
 
Jag ska behålla julpyntet uppe ett tag till (jag har inte fått dom två ornamentpaket jag väntar på, jag vill gärna hinna se dom i granen), men annars så ser jag fram emot att julen ska ta slut. Jag åt upp den sista juliga maten igår, jag funderar på vad som känns roligt framöver när jag inte har julen som håller mig lätt besatt (jag ska hämta ut min lagade symaskin framöver, kanske jag skulle sy mig några kläder?), och vad ska jag titta på när jag inte är på humör för julkalendrar, julfilmer och Christmas house tours? Förresten, tänk om man kunde sortera titta senare-listan på youtube, så bra och smidigt det vore!
 
Eller ja, en sak vet jag att jag ska titta på, jag ska börja med första avsnittet just nu - The L Word: Generation Q, fortsättningen på The L Word. Den serien ser jag fram emot!
 
 

Kommentera här: