flitig som en myra idag, hurra!

Jag har ju inte orkat nånting i flera månader, mina uppåtperioder (då jag brukar orka och vilja göra saker) har helt uteblivit - gissa om dom är saknade! Idag är jag lika trött som vanligt, dessutom har jag en ischias-släng, och ändå har jag gjort en massa saker, en del saker som skulle ha gjorts för flera månader sedan. Det har helt enkelt varit det enda sättet att hålla mig vaken, att hålla mig på fötterna.
 
Jag började dagen med att gå ut med Alice på långpromenad i kallblåsten, jag har börjat lyssna på podcasts när jag går längre sträckor, och det uppmuntrar till längre hundpromenader så att jag kan gå ut med lurarna. Bara det kan sluta att blåsa så kallt nångång!
 
Sen har jag bäddat rent i sängen och tvättat två maskiner, bytt gardiner i kök och vardagsrum (det var på tiden, julgardinerna satt fortfarande uppe), gått ut med ett gäng saker till förrådet (saker som tagit plats i flera månader, bland annat julgranen) nu när jag tar mig fram dit, vattnat blommor, ordnat till sofföverdraget på soffan i målarrummet, dammsugit halva vardagsrummet, diskat efter mig när jag har använt grejer... Jag har till och med orkat dricka flera koppar te, det har jag inte orkat dom senaste veckorna. Och innan dagen är slut, så ska jag dammsuga klart i vardagsrummet och gnussa rent handfatet - lika bra att passa på när jag är på gång! Och hoppas att det kommer flera aktiva dagar, jag har gardiner att byta på övervåningen också, och jag har flera rum att dammsuga - det håller jag tummarna för!
 
Jag hoppas på att sova som en bebis inatt, och jag hoppas att jag inte är helt utslagen imorgon, jag ska in på affektiva i Östersund i morgon förmiddag. Inte läge att vara som en urvriden trasa då!
 
 

Kommentera här: