tyllpimpad dödskalle

Igår, sedan jag gjort klart min Wuss Puss, så plockade jag fram limpistolen (ett absolut måste i DIY-verktygslådan!), och så lagade jag en julkrans, och limmade ett snabbt Halloweenpyssel:
 
 
En plastdödskalle (den innehöll godis förra året, det finns att köpa såna godisdödskalla i år också, har jag sett) fick en tyllhatt med en tygblomma. Tyllhatten gjorde jag till en Halloween för flera år sedan (på mig var den mera fascinator än hatt), och så sparade jag den med baktanken att hitta på något med den senare. Tygblomman är ett gammalt fynd, jag tror att jag köpte den när jag jobbade på Myrorna för hundra år sedan. Ja, eller 15 år sedan nästan, det är i princip samma sak... Sen placerade jag bara hatten på dödskallen, fäste den med lim (peta inte fast tyllen med fingrarna, om det inte är flera lager tyll... just saying...), och limmade lite här och var där tyllen behövde fästas upp. Sedan limmade jag på blomman, och till sist fäste jag upp tyllen lite mer framtill med några stygn, för att få ett tjusigt flor över dödskallens panna. Väldigt snabbt och enkelt pyssel, och snyggt också!
 
 
 
Att vara eller inte vara...
 
 
Jag tyllpimpade förresten en dödskalle för några år sedan också, också den med en "hatt" jag gjorde till mig själv tidigare till Halloween. Jag börjar skönja en trend här...
 

Kommentarer:

1 Jessica Högberg:

Vilken fin, så duktig du är! Jag är inte den mest kreativa människan på jorden så jag är lite avis på alla som kan=)

Svar: tack snälla du! det här är verkligen ett superenkelt pyssel, alla kan göra det (men barn kan behöva lite vuxenhjälp med limpistolen - det blir varmt!), idén bjuder jag på, och så är det bara att köra sen! vill man göra det ännu lättare, så finns det tex på dollar store små hattar, fascinators och diadem med halloweenkänsla, dom är det bara att limma på en dödskalle, och dödskallar hittar man överallt nu i oktober! go for it!
Miss Kitten Heart

2 Jessica Högberg:

Tack fina, inte omöjligt att jag snor lite här;)

Svar: Det gör jag hela tiden, lånar idéer! 🤖
Miss Kitten Heart

Kommentera här: