fredagsfavoriter - lite halloween och lite annat

Jag är fortfarande trött (inatt var jag ute med Alice två gånger - sånt känns i kroppen!), men samtidigt så har jag lust att göra saker. Jag skyller på det här, och utser samtidigt det till min första fredagsfavorit för dagen:
 
 
Jag började dagen med att färga håret - för första gången på ett år, och det är rött för första gången på flera år. Jag gillar det! Det kunde gärna vara ännu mer orangekopparfärgat, men mycket bättre än inget rött alls. Finns det färg kvar nästa gång jag åker in på byn, så köper jag på mig ett gäng - för 25 kr så är det rätt oemotståndligt!
 
Det blir alltså fredagsfavoriter den här vackra höstfredagen (sol, blå himmel, klar luft - sån höst som jag längtar efter hela sommaren), och efter det så tänkte jag filma en loppishaulvideo, ta kort till morgondagens loppislördag, och så tapetsera lite. Kors i taket! Men favoriter först av allt:
 
 
 
 
 
 

Kommentarer:

1 jessicapersikan:

Super fin i rött!!!😍😍😍

Svar: Tack! Rött är min favorit, har varit det sedan jag var 14, jag vet egentligen inte varför jag inte varit rödhårig på så länge. Det känns bra att ha det tillbaka!
Miss Kitten Heart

Kommentera här: