fredagsfavoriter - garnigt till jul

Jag trodde nästan att det var lördag, men det var visst fredag... Men det är ju hur bra som helst - då kör vi lite fredagsfavoriter!
 
 
 
 Tre virkade kuddar, alla med väldigt julig känsla - om man med julig känsla menar trendig skogshuggarjulkänsla. Och vem gör inte det? Skämt åsido, så passar dom in både i en traditionellare jul, och i en jul med skogstema, och hjorten skulle vara jättesnygg i en vit soffa tillsammans med en jul i vitt. Dom är alla tre virkade i rätt kraftigt garn, så det går absolut att virka en i tid till jul - sitter en framför tv:n en stund varje kväll ändå, så finns tiden!
 
 
 
 Tre varianter på juldekorationer att sticka/virka själv, antingen om man föredrar att dekorera på skogstema eller traditionellt med tomtar och snögubbar, eller ännu traditionellare med en julkrubba.
 
 
 
 Tre virkade stjärnor, sinsemellan väldigt olika. Såna här dekorationer är väldigt tacksamma att göra själv, eftersom dom går rätt fort att göra (beroende på hur erfaren virkare man är). Jag kommer att sätta mig ner och virka stjärnor framöver, bara jag gjort klart allt annat först - i första hand går mina swappar (dom ska skickas utomlands, så jag behöver mest tid till dom), i andra hand går julklappar och presenter, i tredje hand går min juletall och min Alice i Underlandet-gran (som jag planerar att plocka isär, och sen plocka ihop igen, fast med mera grenar - håll tummarna för att jag får det att funka!).
 
 
 
 Jag avslutar som jag började - med tre kuddar. Den här gången är dom mer menade som presenter än som dekorationer till hemmet (även om dom absolut fungerar som det också, när man är klar med alla julklapparna! ^_^), bland mina favoritsaker är sånt som är personaliserat, med monogram och namn och sånt. Två av dom här kuddarna är initialer, den i mitten är postnumret.
 
 Eller nä - vi slutar ännu bättre än vi började, med en bonuskudde. Och en sån bonus! Jag blev omedelbart förälskad i den här hajkudden! Den passar egentligen inte in nånstans hemma hos mig, men jag är nästan beredd att bortse från det.
 
Dagens soundtrack är förstås:
 
 

Kommentera här: