väskfynd

Jag åkte in på byn idag, hälsade på Sigrun (som hjälpte mig att klippa bakbenen på Alice, nu är det bara resten kvar =^_^=), var in till optikern och frågade om glasögon (det är väldigt prisvärt att flytta över glasen från mina trasiga bågar till nya bågar, nu ska jag bara hitta några nya favoritbågar!), var in på Röda Korset och kollade efter glasögon (hittade inga, dom hade bara 2-3 par), men hittade istället två superbilliga väskor, och innan jag åkte hem så handlade jag lite mat också, potatis och morötter och bröd och Oatley iKaffe (som är den godaste växtmjölken, tycker jag), basvaror helt enkelt.
 
Två väskor modell större, en nyare läderväska från Esprit och en gammal 60-talare.
 
 
60-talsväskan är ovanligt stor, med massor av fack, och en axelrem som kan kortas om en vill bära den på armen/i handen istället för på axeln. 30 kr fick jag skiljas från för att få ta hem den här godbiten.
 
Esprit-väskan är också rejäl, både i storlek och i material - att köpa en nytillverkad läderväska i butik, särskilt i större storlekar, kostar skjortan, en Esprit-väska i mocka i ungefär samma storlek kostar 1200 kr på Ellos. Den här kostade 40 kr...
 
Jag är lite kluven, dels så skulle det inte skada att lägga upp väskorna till försäljning, dels så vill jag gärna utöka min väskgarderob lite, jag känns nästan väsklös, för jag känns inte på humör för dom väskor jag har. (Nej, väsklös är jag absolut inte, men ni vet hur det är, när man tittar in i en full garderob och inte har något att ha på sig?) Så jag tror att jag ska suga på karamellen lite, känna på hur väskorna passar in med det jag redan har, hur användarvänliga dom är. Dessutom - om jag säljer dom här väskorna, och kommer fram till att jag "måste" ha en ny väska - hur mycket väska får jag i vanliga fall för 40 kr? Inte ens på loppis gör man fynd av den här kalibern speciellt ofta!
 
Jag måste som sagt fundera lite... Å andra sidan, är det någon som också föll för mina fina väskor, kom med ett bud - är det bra nog, så kan jag gå att övertala! ^_^
 

Kommentera här: