passa på - brocante home har rea!

 
En blogg som jag läst väldigt länge (om jag fortfarande läste bloggar, det gör jag tyvärr inte - jag kom efter för några år sedan, sen blev det jobbigt att läsa ikapp, och nu känns bloggar tyvärr överväldigande att läsa), eller åtminstone följt länge, är Brocante Home. Gillar man vintage det minsta lilla, och har minsta lilla intresse för att hålla sitt hem mysigt och omhändertaget, då tycker jag absolut att man ska kolla upp den bloggen! Dessutom - på något sätt så lyckas Alison (som håller i "pennan") med att få till och med städning och sånt att verka riktigt trevligt!
 
Hon har skrivit flera e-böcker, åtskilliga varianter av kompendier (eller vad man kallar dom nuförtiden), och annat nedladdningsbart, och i princip allting är på extrapris nu, eftersom dom kommer att försvinna i sitt existerande format efter nyår. Jag passade på att komplettera med dom julskriverier jag saknade, och särskilt julen är hon speciellt bra på att göra till något alldeles extra speciellt. Det finns planners, listor, tips och idéer, allt med inspiration från förr, allt för att skapa minnen och traditioner. Är alltså julen er grej i synnerhet, och vintage och hemskötsel er grej i allmänhet, så passa på att slå till!
 
Vill ni inte köpa grisen i säcken, utan vill kika närmare på vad Brocante Home och vintage housekeeping egentligen är för något? På hemsidan så finns det en sida med en "guide", en sammanfattning om ni så vill, det är en bra början. Min favorit hos henne är annars hennes puttery treats, småsaker att göra hemma för att göra livet lite bättre, lite lättare, lite mysigare, lite mer vintage (jag har i flera år hoppats på att hon nån gång gör en fysisk bok full med puttery treats!), och orkar man inte kolla flera års bloggarkiv, så är mitt tips att ge sig direkt på dom!
 
 

Kommentera här: