alice satt i granen

I förrgår fick jag hem två långväga paket, ett från USA och ett från Kanada - två av dom tre ornaments-swap-paket jag väntat på. Hurra! Hoppas att det tredje kommer i veckan, annars kommer det säkert i mellandagarna - och fina, handgjorda Alice i Underlandet-ornament är faktiskt värda att vänta lite på! Men först så har jag alltså ett par paket att dela med mig av:
 
Från USA och Robyn kom dom här två skulpterade ornamenten, så otroligt fina och detaljerade. Dom får mig också att känna ett starkt behov av att samla på mig berlocker och sånt på AiU-tema, särskilt som jag gjorde slut på dom få jag hade när jag gjorde Robyns Alice-ornament (som ni får se när hon har fått dom).
 
 
 
Från Audrey i Kanada kom ett urtjusigt målat ornament, plus att hon stoppat i lite extra i lådan - två handgjorda läppbalsam och tre sorters kolasås, som jag ser fram emot att prova! Jag har redan flera tavlor som Audrey har gjort på mina väggar, att numera ha ett ornament i min Alice-gran är hur bra som helst!
 
 
 
Och här hänger dom i granen! Det är en liten gran, så mycket av pyntet är rätt överdimensionerat - det gör absolut ingenting, tycker jag! Är allting smått, så ser det gärna plottrigt ut (min stora gran lider lite av det problemet), men en blandning av stort och smått brukar blir bra. Kolla tex alla julgranspyntarvideos på youtube, där har dom ofta några rejäla kulor och andra dekorationer tillsammans med dom mindre.
 
Min Alicegran börjar i alla fall vara hur fin som helst - en blandning av pynt och konst och tekoppar och flamingobelysning, typ. Planen är att visa hela granen, men jag väntar på Crystals paket först, jag vill ha med hennes ornament i granen innan jag delar med mig av den ordentligt.
 

Kommentarer:

1 Birgitta:

Trodde hunden satt i granen när du kom hem:-D

Svar: haha näää, hon hjälper ju till med att vakta granen så att katterna inte demolerar den :P
Miss Kitten Heart

Kommentera här: