lite produktivitet, och en manlig stilförebild

Idag planerar jag för en hyfsat produktiv dag, jag börjar vara helt ok pigg igen (hoppas att det varar ett tag!), och med piggheten följer lusten att vara kreativ och produktiv. Jag tänker inte på något sätt förta mig, jag ska sticka vidare på min tröja (jag är klar med en ärm, jag är halvvägs på väg med oket), jag ska redigera och lägga upp ett podcastavsnitt (håll tummarna för att jag får det att fungera nu!), jag ska ta några foton till det... Sotaren kommer hit idag, så jag håller på att röja på och runt vedspisen, och så ska jag förstås koka en massa te och titta på podcast och Project Runway (det visade sig att jag inte har sett säsong 10, hurra för en hel osedd säsong!).
 
Förresten, Project Runway - den snyggaste manliga deltagaren där genom säsongerna måste vara Fabio Costa, dessutom verkar har supertrevlig (alltid en bonus!). Men det bästa med honom, är hans personliga stil! Jag tycker inte att allting är snyggt, men jag tycker att det är fantastiskt att han tänker utanför ramarna, att han kör sitt race, han blandar hejvilt kulturella referenser, överskrider könsindelningar, hittar nya användningsområden... Han är helt enkelt rätt fantastisk, en stilförebild för ängsliga män!
 
 
 
Hans stil är inte för alla, jag gillar inte heller alla hans outfits, men som sagt - hans attityd till mode och kläder och personlig stil är föredömlig! Jag önskar att mera sånt syntes på gatorna!
 
Förresten. Det här kan ha varit första gången jag ens nämnt en man (alltså, inte män som grupp, och män som problem), än mindre lagt in bilder på en man, på min blogg. Det visar helt klart på hur förtjust jag visst blivit i honom! Platoniskt förstås! ^_^
 
Egentligen hade jag tänkt visa vårskorna som jag fick i vintras, som jag längtar efter att få inviga. Jag tror att jag väntar lite med det, jag nöjer mig här, och slutar medan jag är på topp. :P
 

Kommentera här: