tarot-DIY på dominobrickor

När jag skickar tillbaka kort till dom andra deltagarna i tarotprojektet/tarotswappen jag håller i, så brukar jag också skicka med ett litet DIY med tarottema. Jag har en tarotlek i ministorlek, som är för liten för att användas, den är tex alldeles för liten för att kunna blandas, så den använder jag i mina DIY. Jag väljer dom kort som deltagarna har målat, och hittar på något roligt med dom. Den här gången blev det örhängen och nyckelringar:
 
 
Jag har använt gamla dominobrickor som grund, jag limmade på korten på framsidan, mönstrat papper på baksidan, och målade resten av brickan vit. Sedan borrade jag ett hål i överkanten, och sedan var det bara att pyssla ihop någonting...
 
 
Till nyckelringarna fäste jag en kedja på dominobrickorna, jag gjorde ett hänge av pärlor och en berlock och ett annat hänge av garn och en pompom, och dom fäste jag sedan på en nyckelring, som jag sedan lindade garn runt.
 
Örhängena fäste jag en vintagepärla på, och så en krok (jag måste köpa fler krokar, mitt eget par blev utan...). Inget krångligt, men fint!
 
Till nästa omgång av tarotswappen har jag inte ens börjat fundera på vilka kort jag ska göra, än mindre vad jag ska hitta på som DIY-present. Men det kommer, det är inte bråttom, inte än!
 

Kommentarer:

1 veggiehäxan:

Jättefina!

Svar: tack! ser dom fina pärlorna bekanta ut? ^_^
Miss Kitten Heart

2 veggiehäxan:

De är mycket bekanta☺ Kul att det kommer till användning! Ska rensa lite mer bara jag orkar ta tag i det.

Svar: det kommer att komma till användning alltihopa i sinom tid! bara rätt projekt dyker upp! rensa är verkligen ett tveeggat svärd - det kan vara superjobbigt innan man kommer igång, och sedan är det så himla skönt att få det gjort!
Miss Kitten Heart

3 Birgitta:

Jättesöta!:-)

Svar: tack så mycket! :)
Miss Kitten Heart

Kommentera här: