glow

Tidigare i vintras mådde jag skit ett tag, och antog att det berodde på att jag slutat med antidepressiva. Jag började äta litium i somras, och slutade med dom antidepressiva eftersom bipolaritet och antidepressiva inte är en fantastisk kombination. Litiumet kickade dock inte in som förhoppat, och i väntan på att få en annan variant på litium, så åt jag ingen medicin alls i flera veckor, tills i fredags. Och dom senaste dagarna har jag igen mått skit - illamående och yrsel och dålig mage, och jag börjar fundera på om det är litiumet som varit skurken hela tiden. Jag tog sista tabletterna igår morse, och hoppas på att jag ska må bättre nu igen. Imorgon ska jag ringa affektiva mottagningen och prata med dom, det måste ju gå att lösa så att jag får medicin som jag mår bättre av, inte sämre.
 
Under tiden så har jag legat på soffan, och försökt att sova (jag har inte sovit speciellt bra den senaste tiden, vaknat 3-4 på morgonen och inte kunnat somna om), och så har jag tittat på netflix - Miss Fisher's Murder Mysteries, och nu senast GLOW. Den förstnämnda tipsade jag om härom dagen, men GLOW är en ny bekantskap för mig, och faktiskt riktigt bra. Så bra, att jag måste dela med mig av den, ifall ni är fler som har missat!
 
 
Jag har ätit lite frukost (illamående pga tom mage vs illamående pga ätit kompromissas med att äta litegrann och dricka lite te), och lägger omkull mig med fler avsnitt i väntan på att det ska ljusna ute så att jag kan gå ut med Alice. Tur att hon är en snäll hund som inte kräver speciellt mycket!
 

Kommentarer:

1 Jessica Högberg:

Men ja, det är ju bra om man får må bättre (helst bra) på sin medicin. Gott Nytt År!! <3

Svar: det är litegrann det som är meningen ^_^ detsamma! :)
Miss Kitten Heart

Kommentera här: