alice i underlandet - ornamentswappaket och hela färdiga alice-granen

Det sista av tre Alice i Underlandet-swap-paket kom efter jul, jag fick en påminnelseavi där det stod att dom försökt att dela ut det redan den 20:e, men jag vet inte, såvitt jag vet så var jag hemma då. Men det skulle inte vara första gången som posten säger att dom försökt att dela ut ett paket, trots att dom inte gjort några försök alls... Men slutet gott, allting gott, jag fick paketet till slut, och det var helt fantastiskt!
 
Det var en rejäl låda som kom, fylld med godsaker och paket! Vi kikar förstås närmare på allt:
 
Amerikanska godsaker, både sött och salt. Twinkies har jag velat testa länge, dom är ju något som är så typiskt amerikanskt (dom var inte speciellt goda, som den sämre sortens fyllda muffins man hittar på typ Dollarstore). Mintfylld oreobar var god, Starburst likaså, liksom Trident tuggummi (mint och kanel, mums!), och dom allra godaste var nästan slut när det var dags att fotografera, det är därför det är bara en enda mintkola på bilderna (med en gran på förpackningen).
 
Scrapbookingpapper med Alice-motiv - det är dubbelsidigt, så det är alltså fem ark, inte tio. Det är sånt här som inte går att hitta här i Sverige!
 
Och scannade sidor ur en utgåva av AiU, jättebra att ha som collagematerial, eftersom jag aldrig någonsin kommer att klippa i mina egna Alice-utgåvor.
 
En spelkortsgirlang och en sjungande blomma (hur fantastisk är inte den?)...
 
En ljusslinga med små flamingosar, dom blir ett bra komplement till mina jätteflamingosar!
 
Och en dörrknopp - av alla köpesornament som finns att få tag på, så var den här längst upp på önskelistan, gissa om jag blev glad då jag öppnade paketet?
 
Och ett jättetjusigt, lite större ornament med The White Rabbit, för stor för att ha i granen, perfekt att ställa bredvid. Och så mycket finare än alla färdiga ornament som finns att köpa!
 
 
Och så en visning av hela min Alice i Underlandet-gran, i rörliga bilder:
 
 

Kommentera här: