unbreakable kimmy schmidt - bra serie, fina kläder!

Som jag nämnt förut, så arbetsprövar jag just nu. Det är inga långa veckor, ändå så är jag helt slut när jag är hemma - jag sover mer än nånting annat. Superjobbigt, jag får absolut inget gjort, virkningen åt syrran som jag tänkt ha klar nu, är knappt halvvägs färdig. Bara en sån enkel grej som att koka te är för jobbigt, så mina vanliga 6-8 koppar om dagen är nu bara en på morgonen. Jag är helt enkelt helt jäkla slut. Men, jag har kollat en del på netflix ändå - en serie som jag sett folk tipsa om massor av gånger, som jag haft i min kö länge, men som jag ändå dragit mig för att titta på:
 
 
Unbreakable Kimmy Schmidt. En serie som visade sig vara hur bra som helst, och jag har sträcktittat mig igenom dom första tre säsongerna. Det underlättar mycket att varje avsnitt knappt är 30 minuter (jag har svårt att förbinda mig till längre program, och filmer ska vi inte tala om...), och serien är överhuvudtaget både smart och nytänkande, och jag gillar att den stora majoriteten av karaktärer är kvinnor. Jag hoppar helt enkelt på tåget, och rekommenderar Unbreakable Kimmy Schmidt jag också!
 
En annan sak som jag gillar med serien, är Kimmys garderob - hon har alltid superfina kläder, helt i min smak, färgglatt och mönstrat och gulligt. Min "grundstil", som jag litegrann försöker att växa upp ifrån, men som jag alltid dras tillbaka till, för det är ju så fint. Kolla själv:
 
 
Många av mina favouritoutfits saknas i den här samlingsbilden (fast jag älskar duffeln på den andra bilden!), och jag hittar dom inte heller på lösa bilder på pinterest - ni får helt enkelt se serien, och titta lite extra på Kimmys fina kläder!
 

Kommentera här: