småfix istället för att storfixa

Köket som skulle vara färdigmålat i augusti, är inte färdigt. Förstås. Det är pyttelite kvar, men det sista sitter rackarns långt in - inte helt ovanligt hos oss hemmafixare tyvärr... Jag målade lite nu när jag kokade te, några minuter här och där, och jag borde bli klar utan att jag knappt märker det. Min egensatta deadline, för kök och målarrum, är om 1,5 vecka, fortfarande helt möjligt! 
 
Istället för att måla, så möblerade jag om i köket lite - jag flyttade på bordet, flyttade på taklamporna, bar ut vedlådan... Det går inte att se resultatet fullt ut än, mitt lilla bord står fortfarande mitt på golvet, men jag tror att det blev bättre. Rymligare!
 
 
Jag har också målat om lite tavelramar, dom var vita, nu är dom svarta - mörka ramar är mycket snyggare på mörka tapeter tycker jag, och när målarrummet är tapetserat så kommer det att vara grönt - betydligt mörkare än vitt! Jag byter också ut en del av innehållet i ramarna, men har inte innehåll i passande storlek till alla. En bra anledning till att hålla ögonen öppna efter ny konst!
 
Annars tillbringar jag alldeles för mycket tid i soffan - jag har börjat titta på Sleepy Hollow, och har fastnat litegrann... Men det blir lite åttkanter stickade i alla fall, så intet ont som inte har något gott i sig. Men det skulle förmodligen bli mer målat om jag inte "ska bara" titta på ett avsnitt till, och ett till, och ett till...

Kommentera här: