tapetsera först, slöa sen

Jag har tapetserat en stund idag, vägg nummer två är nästan klar, det är bara kvar lite uppe vid taket. När jag ändå hade flyttat på grejer, så började jag tapetsera in på vägg nummer tre också - det ska bli trevligt med en vägg utan dörrar, och dessutom bara hälften så hög som dom andra. Ibland är det bra med snedtak!
 
 
Den där blågröna färgen sticker verkligen ut, på ett dåligt sätt! Jag funderar på att måla över den på något sätt, eller bara tapetsera över den om jag hittar fler mönstrade varianter. Den är inte fullt så blå och kall som på bilden, men tillräckligt! Å andra sidan - när jag börjar spika upp saker på väggen, så lugnar det ner sig en hel del. Å tredje sidan - jag tror att jag bara ska sätta upp ett par bonader som mamma broderade när jag var liten. Inte lika mycket tavlor som på mina vanliga tavelväggar, alltså. Nu måste jag klippa lite mer tapetlappar (den i mitten på nedersta raden på högra väggen), plasten som jag skyddar skrivbordet med måste torka, och jag ser det som en alldeles utmärkt anledning till att ta några timmars paus (vilket förmodligen betyder tills imorgon...). Pausen kommer att avbrytas när tapeterna torkat, för det kliar i fingrarna efter att få sätta upp bonaderna.
 
Annars så blir det soffan, jag har (sen) lunch i ugnen (inget flådigt, bara lite rotfrukter), jag har en systerdotter på väg om 2-3 veckor, hon måste få en present när hon kommer (inget flådigt, men lite rolig, tyckte jag när jag såg den) - det blir alltså film/serie/youtube och nån slags skapande i soffan i eftermiddag. Det känns ännu trevligare när jag har jobbat på en stund först!
 

Kommentarer:

1 Jessica Högberg:

duktiga du!

Svar: ibland så! och ibland så tar det flera månader att göra något som bara borde ta en eller ett par dar, då känner jag mig inte fullt lika duktig :'(
Miss Kitten Heart

2 Jessica Högberg:

Ha ha, men njut när du är!

Svar: japp! :)
Miss Kitten Heart

Kommentera här: