tapetframsteg

Efter att ha tjatat i en månad - gissa vad? Jag har påbörjat den fortsatta tapetseringen! Vägg nummer två närmar sig klar (jag tänkte göra det efter frukosten), det är inte en stor yta, men det är en massa mätning och klippning för att få det att passa runt dörröppningar, murstock och snedtak. Det tar alltså tid, och bitvis är det rätt irriterande pga snett och vint överallt som grädden på moset.
 
 
Jag ska alltså tapetsera hela vägen upp till taket, däremot inte murstocken - jag har fått för mig att murstockar inte ska tapetseras. Däremot så tänkte jag köpa färg och måla den grön, åt mossgrön-gulgrön-olivhållet tror jag, och så har jag tänkt tanken att måla schabloner också, så att murstocken också känns tapetserad. Dörröppningen till höger, den jag gjort en hylla av, den ska också få nån slags tapet, nån av dom på väggarna om det räcker, eller något annat grönt om tapeterna tar slut. Utanför bild till vänster har jag också en dörr, den är det också tänkt att den ska tapetseras. Hela rummet kommer att bli något av ett tapetextravaganza!
 
 
Jag försöker mig på något nytt på bloggen idag - dagens soundtrack. En låt som snurrar i mitt huvud eller på spotify lite extra mycket just den dagen. Idag är det Simon & Garfunkel - en riktig gammal klassiker!
 

Kommentarer:

1 Jessica Högberg:

Oj, så roligt det ska bli att få se, tapetbonanza... (Nä, murstock ska nog inte tapetseras...)

Svar: jag har ju en del prylar och tavlor och sånt, det gör ju att tapeterna lugnar ner sig lite, men överhuvudtaget tycker jag att folk är alltför rädda för mönster - vågar svensken mönster, så är det på en fondvägg. det är absolut ok, det är en klassiker (ända sedan 50-talet!), och det är absolut bättre än ingenting, men mönster överallt är så fint, och så underskattat! jag ser fram emot ha målarrummet klart och grönmönstrat överallt, och jag ser fram emot att kunna visa upp det! sen har jag bara en vit väggyta kvar i hela huset, och den är i trappen - tyvärr för högt upp för att höjdrädda jag ska kunna tapetsera den... men nångång! om inte annat så tapetserar jag kanske helt enkelt så högt jag når, det är bättre än ingenting tänker jag
Miss Kitten Heart

2 Jessica Högberg:

Ha ha, du är underbar!

Svar: jag gör mitt bästa ^_^
Miss Kitten Heart

Kommentera här: