trött i kroppen, planer i huvudet

Bland det jobbigaste, är när jag vill hitta på något, men jag vet inte vad, och även om jag visste så är jag dödstrött och skulle inte orka... Samtidigt som det alltså kryper i mig att göra något, skapa, fixa, vara kreativ, göra om, göra nytt... Jag har sovit otroligt dåligt dom senaste nätterna, vaknat många gånger, och sedan legat vaken länge innan jag kunnat somna om, så det tar förstås ut sin rätt. Men jag har redan tagit en tupplur idag, och det känns absolut ingen skillnad, jag vill bara lägga omkull mig och sova en stund till, så det ska jag göra bara jag druckit upp mitt te.
 
Annars har jag faktiskt ett hemmafix jag är riktigt sugen på - att tapetsera målarrummet (som jag först hade tänkt behålla vitt) i grönt, jag har rätt många olika grönmönstrade tapeter, så jag tänkte göra som ett stort tapetlapptäcke. Varje ruta lika stor som tapetvådens bredd, vad blir det, 50-60 cm2? Jag tror det kan bli riktigt bra! Jag hade ju tapetserat lappar i hallen i gamla lägenheten, och jag saknar det (även om jag har en del lappteknik i huset också, i övre hallen har jag tapetserat med gamla veckotidningar och garderoben med sidor ur gamla floror). Större rum = större väggar = större lappar, och större intryck förhoppningsvis! Samtidigt som intrycket lugnas ner av att jag håller färgen som gemensam nämnare. Som sagt, jag tror det blir bra!
 
Å, ingen stor grej för dom flesta, för mig däremot: igår dammsög jag igen, för andra gången på mindre än en vecka! Hurra för mig! Nu måste jag torka av golv och trapp igen, för vädret ute gör att djurens tassar är väldigt leriga, och jag har tassavtryck både här och var. Dom måste torkas bort!
 
En väldigt behövlig spark i baken: för ett år sedan målade jag en tavla åt en konstkompis, till min skam (pga glömska och dåligt med pengar) ligger den tavlan fortfarande hemma hos mig. Idag kom en köpt födelsedagspresent i brevlådan, och på kuvertet, väl undangömt och väl skyddat, satt två ostämplade frimärken på sammanlagt 90 kr. Jag ser det som ett tecken från ovan, och hoppas på att skicka tavlan imorgon, plus ett par bonuspresenter som ursäkt för sen leverans. Universum levererar om universum får chansen!
 
En leverans jag hoppas på från universum: Beckers har en tävling på instagram, man kan vinna färg för en tusenlapp. Å vad jag vill vinna det, då kan jag måla klart kök och hall!
 
 
Tapeten ska förstås vara kvar, men trappsteg och panel ska målas, jag lutar åt nån slags petrol så att det funkar både i hallen mot den gröna tapeten på väggen, och i köket mot dom mörkblå väggarna. Håll tummarna för mig!
 

Kommentera här: