ouija i öronen

Jag har ju små ouijabräden som jag fick av Cathy förra Halloween, och två av dom blev till ett par örhängen häromdagen! Jag krånglade inte till det över hövan, utan gjorde bara hål i själva brädet för en smyckesring, sedan hängde jag fast pekaren i en liten kedja. På brädets baksida limmade jag ett örhängesfäste, och sen var det klart!
 
Örhängena blev hur söta som helst! Men -
 
- jag vet inte om jag gillar hur dom sitter på örsnibbarna! Jag satte fästena ganska långt upp, så att dom inte skulle riskera att "tippa över", men frågan är om jag inte skulle ha satt dom mer på mitten istället? Eller om jag skulle ha gjort hela örhänget mera hängande, och fästa det med en krok istället för en pinne? Vad tror ni? Örhängena är som sagt vansinnigt söta, dom förtjänar att komma till användning ofta, jag vet inte om dom kommer att göra det nu.
 
Jag låter dom vara som dom är ett tag till, så jag får känna om dom växer till sig - ibland är det ju inte kärlek vid första ögonkastet, ibland måste känslorna växa fram eftersom. Det kanske är så i det här fallet? Och är det inte det, då får jag helt enkelt fundera på vad jag ska göra för att bli ordentligt kär i mina ouijaörhängen...
 

Kommentera här: