fredagsfavoriter - mycket inredning!

 Fredagen är nästan slut, men jag smyger in några favoriter i sista sekunden! Ett instagramtips, några murriga inredningar och en fantastisk kattig tekanna. Ganska så representativt för den gångna veckan - jag har tittat mycket på inredningsvideos, jag sitter klistrad vid instagram på mobilen, och jag dras till teattiraljer igen, särskilt tekannor. Något som däremot inte finns representerat bland favoriterna är att jag har en sån lust att skapa och DIY:a, att fixa och greja hemma (tyvärr har kläder och sånt hamnat i bakvattnet igen, jag ska försöka hålla igång det, för jag vill hålla igång min youtubekanal också. eller så utvidgar jag den, till att innefatta diverse skapande projekt i huset också...), ja, jag lyckas till och med att få till lite städning, vilket är ett enormt kors i taket! Dessutom börjar jag se fram emot att fixa utomhus också, men den känslan går förmodligen över snart, jag har så mycket jag vill göra, så mycket att det känns ouppnåeligt nästan. Dessutom saknas pengar (jord och sånt skulle behöva köpas) och bilen är kaputt (så jag kan inte hämta sten och grus och lastpallar och sånt), och ryggen är för risig för allt grävande som jag vill ha gjort. Jag ska i alla fall kratta gården, och försöka köpa mig en dunk bensin, och flytta på den rabarberplanta som råkade bli kvar i köksträdgården när jag flyttade resten av rabarbern förra våren. Lagomt stora projekt, då blir dom förhoppningsvis av!
 
Jag har hittat ett nytt favoritkonto på IG (bland alla mina hundra andra favoritkonton...), vonvonvonvons. Hennes foton är helt fantastiska, likaså hennes klädstil och hennes sinne för färg, och så är hon gigantiskt vacker också. Att jag valde att dela den här bilden, som inte alls är speciellt färgglad, är för att den får mig att sakna mina glasögon - jag hade ju ett par (i princip) likadana, som gick sönder. Så snygga glasögon!
 
Klädkammare alltså! Eller för den lite modernare - walk in closet. Visst kan jag tycka att det är fint med stora, rymliga, lyxiga walk in closets, men det är sånt här som får hjärtat att klappa fortare! Mattan, färgerna, mysigheten, vintagemöblerna, dom fina detaljerna... Den som klär på sig här inne varje morgon kan inte annat än att känna sig som en filmstjärna från förr!
 
 
Katter och pudlar är lite samma sak - allting med pudlar på är fint, och allting med katter på är också fint. Att pudlar sedan påminner om katter i personligheten, det är en annan sak... ^_^ Den här underbara tekannan är i alla fall en av alla kattiga saker jag hemskt gärna skulle vilja ha i min ägo. På något sätt lyckas den vara både kitschig och stylish, och den skulle passa jättebra i mitt kök och i min tekannesamling.
 
 
För det mesta så undviker jag manliga youtubare (och instagrammare och artister och författare osv), dom tilltalar mig ytterst sällan. Det här hemmet är ett undantag! Jag faller inte för precis allting, men hur ofta gör en det? Däremot faller jag för såpass mycket, att jag tycker att den är värd att spara i min home decor/home tour-spellista, och jag tycker att den är värd att delas som en fredagsfavorit, som ett exempel på mysig murrig inredning.
 
 
Ännu ett exempel på murrigt och mysigt, men också väldigt kvinnligt den här gången. Jag har drömt om att bo i en zigenarvagn i hela mitt vuxna liv, kanske ännu längre än så. Den här personifierar precis vad jag drömmer om! Den är personligt och kreativt inredd, med en helt magisk känsla. Dessutom står den helt fantastiskt också, omgiven av köksträdgård, höns, vatten... Helt magiskt som sagt!
 
Överhuvudtaget, så är jag väldigt fascinerad av tiny houses, och jag har faktiskt en gammal arbetarbarack stående på gården. Den är möglig inuti, så antingen måste allting rivas ut, eller så tar man bort själva baracken och använder bara underredet, men den är definitivt en bra början till ett litet hus på hjul! Dessutom så har jag en gammal husvagn, också i behov av renovering, men i betydligt bättre skick än baracken, det är mest ytskick och sånt som behöver fixas till. Det kommer inte att hända snart, men snarare än barackfix i alla fall!
 

Kommentera här: