sånt jag gjort och inte gjort trots oändlig trötthet

Det börjar låta som en riktigt tröttsam svensktoppsslagdänga, men usch vad jag är trött. Egentligen vill jag bara ligga på soffan med en bok, och somna när jag inte kan hålla boken uppe längre (det kommer jag förmodligen att göra nu på förmiddagen, jag sov inte fantastiskt mycket inatt och ännu mindre igår natt), så jag är faktiskt rätt stolt över mig själv att jag faktiskt fått lite saker gjort ändå.
 
Jag har blandat ihop början till myggmedel (hoppas det funkar på broms också), jag kokade Sweet tea jam igår (den vill inte stelna, så jag får koka om den, men god var den!), jag syr på tygbindor och jag mejlar nätbutiker (butiken där jag beställt eteriska oljor har visst semesterstängt i juli, så jag har avbrutit den ordern och beställt från jordklok.se istället, så det borde komma imorgon eller övermorgon) och jag har diskat ur en flaska och en burk (att ha myggmedel och tandkräm i, när dom är tillverkade).
 
Däremot har jag inte byggt kompost eller grävt fram planteringsjord, främst av en mycket bra anledning - dom jäkla bromsen. Det går knappt att vara ute nu, det är så mycket broms, och dom gör sitt bästa för att bitas. Jag trampar ihjäl allt som liknar broms det minsta lilla (dom mellanlandar på marken), men misstänker att det inte gör någon större skillnad. Jag längtar efter svalare väder och friskare vindar!
 
 
 
Å, och så har jag rensat ut lite till och lagt upp på facebook för försäljning (eller så får ni hojta är om ni är intresserade av nåt!), den här gången gav jag mig på saker som jag faktiskt tycker väldigt bra om, men som ändå mest bara står utan att användas. Det lilla silverbordet köpte jag när jag var nyinflyttad här för tre år sedan, när jag fortfarande hade pengar - jag skulle aldrig i livet ha råd att köpa det igen. Men det står bara där i sitt hörn, det är bättre om det får flytta hem till någon som har mer glädje av det. Samma med alla andra sakerna också. Parfymen fick jag i en facebookgrupp, den som gav bort den missade att säga att det var en herrparfym. Den skulle kunna funka på mig, men igen - bättre att den hamnar hos någon som uppskattar den mera.
 
 

Kommentera här: