träffa mig, och hör mig klaga på vintern

Igår slängde jag ihop en snabb video, en slags presentation av mig, och en förklaring till varför jag inte kan ha en renodlad inrednings/te/diy/bok/eller nåt-kanal. Vilket förstås är av samma anledning som jag inte kan ha en ämnesfokuserad blogg eller instagram eller nåt annat heller, jag är en riktig hoppjerka när det kommer till intressen. Men det vet ni ju redan! Som vanligt på mina videos, så pratar jag engelska, dom flesta av mina tittare befinner sig inte i Sverige, så jag prioriterar att göra mig förstådd av dom.
 
 
Annars så fortsätter våran märkliga extremvinter - det höll sig mellan -20 och -30 alldeles för länge, sedan steg temperaturen med nästan 20 grader på ett par timmar, från -25 till -7, och sen började det blåsa... Jag hoppas att det inte blir någon mer storm, blåser det inte värre än såhär så går det att överleva ändå. Jag hoppas att det inte blir en massa mer snö också, vi har redan mer snö än vad vi haft på många år - jag kan faktiskt inte minnas sist det var såhär mycket snö, särskilt såhär pass tidigt på vintern. Vi har haft många fantastiska dagar också, lagomt kallt, vindstilla, ingen snö, kan vi inte få bara såna dagar resten av vintern?
 
Jag passar i alla fall på idag, när det inte är tokkallt och jag inte är insnöad, jag åker in på byn en sväng, postar ett par paket och handlar livsnödvändigheter, och socialiserar en stund om jag orkar. Jag har inte varit nånstans på en vecka, så det är på tiden att jag åtminstone får se hur andra människor ser ut. Eller ja, katterna bli tjuriga om jag inte köper kattsand, och jag behöver mjölk och bröd, annars hade jag utan problem hållit mig hemma ett tag till...
 

Kommentera här: