trä-alice

I en grupp på facebook, så var det en som erbjöd sig att göra laserskurna grejer till folk, mot porto. Hur trevligt som helst, tyckte jag, och undrade om hon kunde göra något med antingen Harry Potter eller Alice i Underlandet, helt fria händer. Och det kunde hon! Igår kom den här fina nerdimpande i brevlådan:
 
Ett jättefint Alice-ornament i trä, som kommer att passa superbra i den lilla AiU-gran som jag planerar till nästa jul. Japp, tänker redan på jul... Det var så det var med min Harry Potter-gran, jag började tillverka pynt till den redan i januari, och all den tiden behövdes! Fast den här gången tänkte jag nöja mig med en liten gran, jag har ett par små vita, en av dom tänkte jag delvis spreja röd (som i "painting the roses red"). Faktum är, att nästa jul nöjer jag mig nog med en liten Harry Potter-gran också, så mycket av mitt pynt är smått, så antingen måste jag göra pynt i större format, eller ha en mindre gran, så att det inte ser så plottrigt ut.
 
Alice-ornamentet kommer i alla fall att bli jättefint i en gran - det ska bli intressant att se vad hon kommer att få för kompisar i granen. Jag har inte en enda idé än så länge (mer än att min flamingoljusslinga förstås blir perfekt i en Alice-gran), men tänker att det kommer säkert. Det är ju ett tag kvar!
 

Kommentera här: