quick fix i köket

Jag vet inte om ni tänkte på det sist, men jag har gjort om i köket lite. Ingen jättegrej, men det gjorde ändå skillnad. Vi börjar med en före-bild, och sedan en efter, och till sist detaljerna:
 
 
Ser ni skillnaden?
 
Det syns bättre i den här vinkeln...
 
Jag plockade helt enkelt bort förlängningsskivan, så i stället för ett stort ovalt bort, så är det nu mindre och runt, och köket känns plötsligt mycket större! Jag är ju själv 99% av tiden, onödigt egentligen att ha ett såpass stort bord, det enda jag använder det till är att lägga en massa saker på det. Överhuvudtaget, så måste jag bli bättre på att inte överbelasta och överdekorera bord - jag är verkligen more is more när det kommer till horisontella ytor, jag måste lära mig att sålla, allt måste inte stå framme samtidigt.
 
Jag ändrade förresten en liten sak till, som syns på efterbilden - förut hade jag en "lampa" gjord av en stor glasvas och ett par ljusslingor (den syns på första bilden), den plockade jag isär, och det var visst på tiden... Ljusslingan var visst inte en LED-slinga, och var väldigt varm, såpass att plasten runt några av lamporna smält... Inte bra alls! Dels luktade det apa, dels var det defintivt en brandrisk. Den trasiga slingan slängdes (på tippen, ingen el i mina sopor), och den slinga som fortfarande är ok hängde jag runt min tehylla istället. Inte så snyggt när den är släckt, men väldigt mysig när den är tänd!
 
Allra helst vill jag måla klart köket (och plocka bort vägg och byta golv och flytta på skåp och spis, men det är verkligen överkurs i önskedrömmande!), men tills jag har råd med en färgburk (sådär 5-600 kr som minst! :O) så får jag pigga upp så gott det går. Ibland behövs det inte mycket mer än att krympa köksbordet litegrann! Och det var helt gratis - det är den bästa sortens fix!
 

Kommentarer:

1 Nathalie Isaksson:

Åh vad mysigt kök! Gillar inredningen =)

Svar: Tack! ❤
Miss Kitten Heart

Kommentera här: