önskefina disneymuggar!

Istället för att titta på Dr Who och sticka sockar, så har jag fastnat på youtube och muggsamlingar (och stickar sockar). Förrförra veckans trasiga favoritmugg har fått mig att snöa in på att kika på muggar, super tunnel vision typ, och jag hittar en massa fina. Ingen som jag har möjlighet att köpa tyvärr, men jag kan titta och dregla och önska i alla fall! Dom senaste videosarna har varit på Disneymuggsamlingar, och trots att jag inte är något jättefan av Disney (jag föredrar Dreamworks), så sitter jag och vill ha ett helt gäng. Dom jag fastnar mest för, är dom figurformade muggarna, dom som är minst goda att dricka ur, men roligast att titta på. Typisk opraktisk grej, typiskt mig! Jag kikar nu på svenska Disney Store, och en del av muggarna går att få tag på här också! Som gjort för en liten önskelista, alltså! ^_^
 
 
 
 
 
 
 
Högst upp på önskelistan står nog Cheshirekatten, en bra storlek på muggen, en drickvänlig modell, och det smarta locket som håller teet varmt längre. Mary Poppins, giftäpplet och hatten är också fina! Äsch, alla är fina, vem försöker jag lura?
 
Förresten, eftersom pengar inte är ett problem (dvs det finns inga, så det spelar ingen roll var jag önskar, jag kan ändå inte köpa något...), så kan jag önska mig lite muggar från internationella Disney Store också... Som dom här:
 
 
 
En håningsburk och en till Alicemugg.
 
 
 
 
 

Kommentera här: